Om mig

 

Maud 2015

För många år sedan genomgick jag flera mycket svåra upplevelser – vilka så småningom ledde fram till att jag förändrade inriktning på mitt liv. Jag ställde mig efter ett tag frågan: Vad vill jag egentligen arbeta vidare med? Jag lyssnade inåt, och svaret kom omgående: Jag vill hjälpa människor att fungera och må bättre i sina liv (jag hade då själv påbörjat resan att läka mina egna känslomässiga sår). Jag hade i och för sig varit intresserad av, och försökt förstå, varför vi människor mår och fungerar som vi gör så länge jag kan minnas. Men det tog tid innan jag till fullo förstod vilken väg som var min.
Jag började arbeta på ett företag inom området personlig utveckling, och det ledde vidare till att jag påbörjade studier i mental träning (på Skandinaviska Ledarhögskolan i Örebro) och höll sedan kurser och föredrag om hur man kan ta kontroll över hur man mår och minska stressen i sitt liv genom mental träning.

Under 2002 kom jag i kontakt med forskaren Benny Johansson, Biobalance AB i Malmö, som inspirerade mig till kontakten med dels EFT, Emotional Freedom Techniques och Gary Craig i USA, www.emofree.com dels med HF, hjärtfokus och HeartMath i USA, www.heartmath.com.

Jag började ingående studera teknikerna och blev fascinerad över de goda resultat jag åstadkom med mig själv på min vandring mot glädje och hälsa. Dessa kunskaper ville jag dela med mig av till alla och envar,  och så småningom började jag ta emot klienter. Och på den vägen är det. Jag kan inte tänka mig något mer givande än att hjälpa andra bli fria från det som tynger – vilket även oftast  leder till att värk och andra fysiska problem minskar eller försvinner helt. Klienterna får också med sig ytterst verksamma redskap  hem, så att de kan fortsätta påverka det egna välbefinnandet på egen hand.

På Gary Craigs hemsida www.emofree.com, likaså på www.eftuniverse.com finner du massvis med intressant info om EFT.

Hösten 2012 träffade jag Bruce Lipton, www.brucelipton.com på ett seminarium i Köpenhamn, och han rekommenderade mig varmt att lära mig PSYCH-K®-processen. Jag följde hans råd och fann en utbildning kort därefter. Det är jag oerhört glad och tacksam över! Jag öppnade upp för nya möjligheter till välmående och läkning på många olika plan – en gåva!
Basic Workshop Oktober 2012. Instruktör Victoire Slakey.
Processen är enkel och mycket verkningsfull www.psych-k.com.

I oktober 2015 byggde jag på med PSYCH-K® Advanced Workshop med instruktören Marina Riemslagh. En fantastisk och genomgripande upplevelse!

6-10 december 2015 var jag inbjuden av Gary Craig, upphovsmannen till EFT,  att tillsammans med honom och en grupp om 12 andra deltagare från Europa och USA i hans hem i Sea Ranch, 3 1/2 timmes bilresa norr om San Francisco, utforska Optimal EFT™, en vidareutveckling av Gold Standard EFT. En gåva! Det var otroligt lärorika dagar. Jag är fylld av djup tacksamhet till Gary Craig för denna fantastiska möjlighet. Sedan dess har jag fortsatt studera och praktisera Optimal EFT™ – och är idag medlem av The Gary Craig Optimal EFT™ Course. Håller fortlöpande kontakt med Gary Craig genom webinars var fjortonde dag, där jag tillsammans med honom och en grupp arbetar med och vidareutvecklar Optimal EFT™.

Mitt arbete med att rensa bort sådant som hindrar mig från att må och fungera på bästa sätt fortsätter. En spännande resa! Och jag hjälper andra att åstadkomma positiva förändringar i sina liv. Kan inte tänka mig att ägna mig åt något mer berikande.

Dagligen använder jag mig också av en del av Donna Eden’s energimedicinska övningar, www.innersource.net, som jag med glädje också delar med mig av.

En jur.kand.-examen från Lunds Universitet har jag också med mig i bagaget. Man lär sig av alla erfarenheter!

Måleriet har en betydelsefull och inspirerande plats i mitt liv. Sedan sommaren 2006 är jag bosatt i Viken, en liten ort vid havet i den sköna Kullabygden norr om Helsingborg. Här tog jag tidigare emot klienter, numera sessioner mestadels via Skype, och här har jag även ett litet galleri, Galleri Maud, där jag visar mina målningar enligt överenskommelse. Klicka här för att se några av mina målningar. Du finner även en del på http://konstgalleri.se/maudcarlstrom.

Maud Carlström

Certified EFT Practitioner EFT Cert-1 (Gary Craig)
PSYCH-K® Facilitator – Basic and Advanced
I am a member of The Gary Craig Optimal EFT™ Course: www.emofree.com