Gary Craig och gruppen

Gary Craig och gruppen

Besöket hos Gary Craig var oerhört inspirerande och givande! En upplevelse som jag alltid bär med mig i mitt hjärta. Vi var en grupp om 13 personer, som träffades och tillsammans med Gary utforskade vidare de möjligheter Optimal EFT har att erbjuda för att åstadkomma läkning, både fysiskt och känslomässigt.

Det var verkligen en stor ära och glädje för mig att bli inbjuden att arbeta tillsammans med dessa kärleksfulla, kloka och kunniga människor. Vi fortsätter att träffas och utbyta tankar varannan söndagskväll (svensk tid) via webben – och Gary Craig erbjuder även workshops för alla som är intresserade varannan söndag, se www.emofree.com. Optimal EFT erbjuder mycket goda resultat. Jag är så tacksam över att jag fick ta del av alla de kunskaper Gary förmedlade i Sea Ranch, och att fortlöpande ha kontakt med honom och lära mer – och att få dela med mig av dessa kunskaper till andra och hjälpa dem att må och fungera bättre inom en mängd områden.