FÅ HJÄLP MED DIN RÄDSLA/DINA RÄDSLOR MED EFT

Alla bär vi på rädslor av olika slag. Passar någon/några av nedanstående rädslor in på dig? 

Rädsla för tala inför publik
Rädsla för att misslyckas
Rädsla för att flyga
Rädsla för höjder
Rädsla för bli instängd/klaustrofobi
Rädsla för att vara ensam
Rädsla för att bli övergiven
Rädsla för mörkret
Rädsla för sprutor, tandläkare…
Rädsla för insekter av olika slag, spindlar, getingar…
Rädsla för intimitet
Rädsla för att bli sjuk, åldras…
Rädsla för terrorism (orimligt stark)
Rädsla för framtiden

Du kan kanske lägga till fler? 

Många av våra rädslor har grundlagts i vår barndom, och det lilla barnet bär vi alltid med oss, hur gamla vi än blir. På både gott och ont. De goda upplevelserna kan vi gå tillbaka till gång på gång och hämta kraft ur. De negativa upplevelserna emellertid hindrar oss från att må på bästa möjliga sätt, om de inte får hjälp att läka. De dyker då upp om och om igen från vårt undermedvetna – många gånger som rädslor. Men det behöver de inte göra för all framtid, det finns hjälp att få! Jag hjälper dig gärna att neutralisera dina rädslor, så att de inte stör dig längre – välkommen!

 

Publicerad i Uncategorized

FÅ HJÄLP MED DIN SMÄRTA MED EFT

Vem av oss har inte haft ont i kroppen någon gång? Vanligt förekommande är ont i nacke, axlar och rygg – men smärtor kan sätta sig lite varstans i kroppen. Många plågas av daglig smärta, som i många fall försämrar livskvalitén. Man har kanske svårt att röra sig så fritt som man skulle vilja, sömnkvalitén försämras… Forskning visar att stress och negativa känslor i många fall är bidragande orsaker till smärta. (www.maudcarlstrom.se/forskning-artiklar). Och där har EFT mycket att erbjuda. Självklart är det viktigt att du konsulterar din läkare om du lider av smärta, den kan vara symptom på bakomliggande sjukdom. Även om så skulle vara fallet kan du få lindring med hjälp av EFT, eftersom de negativa känslor du har i samband med smärtan såsom kanske oro, ilska, sorg, hopplöshet, uppgivenhet…. du vet bäst vilka negativa känslor du går och bär på – ofta förvärrar smärtan. Är du villig att vara delaktig i din läkningsprocess står jag här med öppen famn! Delaktighet innebär bl a att du knackar på EFT-punkterna jag lär ut (du får med dig ett schema) mellan sessionerna. Delaktighet är viktig. Du kan själv hjälpa till för att må och fungera bättre. Vi gör detta tillsammans, välkommen!

Publicerad i Uncategorized

STRESSHANTERING MED EFT

EFT är ett mycket verksamt verktyg för att minska stressen i våra liv. När vi knackar på EFT-punkterna, slutpunkterna på kroppens meridianer i ansiktet, på överkroppen och händerna, sänds lugnande signaler till den lilla mandelformade delen, amygdalan, i hjärnans stresscentrum – vilket leder till att kropp och sinne slappnar av. EFT är en självhjälpsteknik som är enkel att lära sig, och när du gjort det har du en ovärderlig kunskap med dig i bagaget. I vilken situation du än befinner dig i framöver har du då möjlighet att påverka hur du mår. Den kunskapen borde alla få ta del av! För mig och mina klienter är den en stor trygghet att ha med i livets alla skeenden.

Publicerad i Uncategorized

WEBINAR MED GARY CRAIG, UPPHOVSMANNEN TILL EFT

Ikväll är det dags igen! Var fjortonde dag ungefär träffas vi, Gary Craig och The Optimal EFT™ Course™, som jag tillhör, för att tillsammans utforska Optimal EFT™, som är en vidareutveckling av Gold Standard EFT, distanshealing, kvantfysik och ”den osynliga terapeuten”- en andlig dimension. Dessa möten sker via webinars,  gruppen har medlemmar över hela världen, och Gary Craig bor i Sea Ranch, California. Dessa möten är oerhört inspirerande, och jag tillägnar mig varje gång vi möts nya lärdomar,  som jag kan använda mig av i mitt arbete med mina klienter.  Jag är oerhört tacksam över denna möjlighet!

 

Publicerad i Uncategorized

ENERGIPSYKOLOGI

Energispykologi är samlingsnamnet för ett antal effektiva tekniker för att åstadkomma välmående och hälsa, vari EFT och PSYCH-K™, som jag arbetar med, ingår. Bruce Lipton, den kände cellbiologen och forskaren, som skrivit böckerna The Biology of Belief (Tro, dogmer och biologi), Spontaneous Evolution och The Honeymoon Effect – jag rekommenderar dem varmt – är en varm förespråkare för dessa energipsykologiska tekniker. Jag träffade honom i Köpenhamn 2012 på en workshop, och det var en oförglömlig upplevelse.

 

Publicerad i Uncategorized

EFT via Skype – nya möjligheter

Den nya tekniken öppnar nya möjligheter. Idag kan du som klient möta mig via Skype, om du inte bor i närheten eller har lust att resa långa vägar, vilken fantastisk utveckling. EFT lämpar sig alldeles utmärkt för EFT-behandling via nätet, vi samtalar om det du vill ha hjälp med och jag leder dig vidare in i knackningsprocessen, där jag talar om precis vilka punkter du ska knacka på. Gruppen som jag träffar tillsammans med Gary Craig var fjortonde dag via webinars (vi finns utspridda över hela världen), använder oss av Optimal EFT ™ (distanshealing) för att hjälpa klienter komma tillrätta med problem av de mest skilda slag – med mycket goda resultat.

Publicerad i Uncategorized

#metoo Äntligen bryts tystnaden…

Har du och/eller någon du känner varit utsatt för sexuella trakasserier eller övergrepp som fortfarande tynger dig och inte lämnar dig någon ro? Jag kan hjälpa dig att bli fri!

Publicerad i Uncategorized

OM TID – OCH NYA METODER FÖR LÄKNING – OPTIMAL EFT™

Känner att det är dags för att bli lite mer aktiv med bloggandet. Vart tog tiden vägen? Tiden tar inte vägen någonstans, den bara är. Fick ett gott tips av Bodil Jönsson, som bl a skivit boken 10 Tankar om Tid, när jag lyssnade till hennes inspirerande föreläsning på Dunkers Kulturhus i Helsingborg i söndags, under rubriken Tiden & Kärleken, som jag vill vidareförmedla till dig: Öva känslan att tiden kommer till dig (istället för att den flyr ifrån dig) – http://bodiljonsson.se. Kloka ord.

Som jag skrivit tidigare håller jag och Gary Craig, upphovsmannen till EFT och det många idag kallar ”tapping”, tillsammans med en grupp på med att vidareutveckla Optimal EFT™, the Optimal EFT ™ Course – http://emofree.com, en metod som har sin grund i Gold Standard EFT och som går vidare – med målet läkning på alla plan. Det är en stor glädje att ingå i denna grupp – och att få hjälpa andra att må och fungera bättre i sina liv!

Vad vill du få hjälp med?

•Sorgebearbetning   •Stöd i en skilsmässoprocess   •Stresshantering   •Dåligt självförtroende   •Rädslor (t ex flygrädsla, att tala inför publik)   •Fobier   •Smärtor   •Depression/Negativa tankar och minnen   •Sexuella övergrepp   och mycket mer… Bara du vet. Och jag finns här för dig.

 

Publicerad i Uncategorized

STRESS – CANCER – EFT

Tar nu del av en serie om 9 delar via nätet – The Truth About Cancer – med Ty Bollinger. Han har träffat en mängd experter världen över och samlat ihop massvis med intressant information om hur man kan förebygga eller bota cancer på naturlig väg.

Stress är som många vet en bidragande orsak till de flesta sjukdomar. Stress handlar inte bara om att ha för mycket att göra – stress är framför allt alla de negativa tankar och känslor vi går och bär på.

I den femte delen rekommenderas EFT som en effektiv stressreduceringsteknik.

Publicerad i Uncategorized

EFT via Skype

Visst är det fantastiskt med de möjligheter vi ges via the World Wide Web! Nu kan vi mötas via Skype om du inte har möjlighet att komma till mig personligen för en session. Fungerar alla tiders!

Publicerad i Uncategorized